Brugernavn  Password 
Klik her for at oprette en profil
 

SydCup

SYDCUP løbene er en gennemgående konkurrence for drenge/pigeryttere afviklet på et lukket område, som f.eks. køreteknisk anlæg/lille lukket rute. Der køres i klasserne: yngste (U11), mellemste (U13) og ældste drenge/piger(U15/U16P). Rytterne skal starte i den klasse, hvori han/hun har - eller kan opnå licens.

Ideen med løbene

Målsætning med SYDCUP løbene er:

  • - at motiverer så mange som muligt til at deltage i de Syd & Sønderjyske cykelløb.
  • - at tilgodese bredden og tiltrække nye ryttere til cykelsporten.
  • - at give drenge/pigeryttere med maksimalt 3 DCU point, på tilmeldingsdagen, mulighed for at deltage i mindre cykelløb. Det er den tilmeldende klub der har ansvaret for at rytteren ikke har mere end 3 DCU point.
  • - at give nye drenge/pigeryttere uden licens, mulighed for at deltage i cykelløb.

Løbsform

Det er op til den arrangerende klub, hvilke løbsformer der skal køres. Det skal tydeligt fremgå af propositionerne, hvordan stævnet afvikles og, hvordan dagens samlede vinder kåres.Hver afdeling skal bestå af minimum 2 og maksimalt 3 forskellige løbsformer, f.eks.: Enkeltstart (prolog), linieløb, pointløb, udskilningsløb eller andre løbsformer der kan gøre det sjovt at køre cykelløb.

Præmier

Der kåres en samlet vinder i alle klasser.

Der uddeles som minimum pokaler til de første 3 i hver klasse. Der skal være særskilt præmierække for drenge og piger. Det er op til den arrangerende klub, om alle deltagere skal have pokaler. Alle skal dog som minimum have plaketter. På pokaler og plaketter skal der stå den arrangerende klubs navn.

Tilmelding/økonomi for klubberne

Startpenge følger distriktets takster. Den arrangerende klub bestemmer om der er dobbelt startgebyr ved eftertilmelding, og om der skal tilmeldes klubvist eller individuelt. Tilmeldingsfrist er 1 uge før løbet.

Løbene må ikke kollidere med andre løb i jysk/fynsk distrikts regi.

Banner